Kees Koek

Kees Koek de eerste gastkok bij INGER

Gastkok Kees Koek bij Restaurant Inger

 

Op 9 februari  verwelkomt Restaurant INGER haar eerste gastkok en jij kunt daarbij aanwezig zijn ! Kees zal zijn gasten een ultieme smaakbeleving van 6 bijzondere gerechten voorschotelen, die door hem zelf met zorg zijn uitgekozen en bereidt.

Wil je culinair verwend worden door een kok met passie reserveer dan zo snel mogelijk voor deze unieke happening op zondag 9 februari vanaf 13.00 uur.

Kees Koek is en was vooral bekend als voorman van de succesvolle band Different Cook. Na hun spetterende afscheidsconcert in Sonnevanck in Wijk aan Zee is Kees nu professioneel werkzaam als muziekproducer, arrangeur en liedjesschrijver.

Zijn tweede grote passie is echter koken. Graag staat hij, naast het produceren van liedjes, met heel veel plezier in de keuken.

“Ik vind het heerlijk om mooie, kleine gerechtjes te bereiden en mensen culinair te verwennen. Deze inspiratie kreeg ik na een uitnodiging om lid te worden van een kookclub. Na deze ervaring ben ik niet meer te stoppen en draaf er met veel plezier een beetje in door. De uitnodiging om eenmalig gastkoker te zijn bij INGER, sla ik dan ook zeker niet af.

Veel van mijn vrienden hebben een eigen restaurant of zijn werkzaam in de horeca. Zij zijn de mensen waar ik de inspiratie en tips vandaan haal om mijn gerechten tot een beleving te maken” aldus Kees.

Na hier en daar als gastkok te zijn uitgenodigd en regelmatig bij de mensen privé thuis te hebben mogen koken, wordt het tijd om het wat professioneler te gaan aanpakken. Een nieuwe uitdaging buiten mijn andere werk is geboren. “COOK” Your Home Dining Experience.  Ik kijk er naar uit om jullie zondag 9 februari bij INGER te verwennen, met 6 heerlijk kleine gerechten.

Website:   www.kees-cook.nl

Kees Koek
Hartelijk welkom bij INGER

Vrijdagmiddagborrel

VRMIBO bij INGER . Begin het weekend met collega’s of vrienden aan de bar of op ons zonnige terras.  Een goed glas bier van Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland, of een heerlijk glas wijn of bubbels. Op onze borrelkaart vind je bijpassende INGER bites. Vrijdag is het ook genieten van het oester uurtje bij INGER.

BOL-BBL leerling voor bediening en keuken