CORONA MAATREGELEN

WIJ HETEN U SNEL WEER WELKOM BIJ INGER

Vanaf 14 oktober is NL in een gedeeltelijke lockdown en is de Horeca gesloten tot half december. Wij missen onze gasten en hopen u snel weer gastvrij te mogen ontvangen.

Om veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen garanderen hebben wij onze processen volledig aangepast aan de richtlijnen van de RIVM.

De grootte van het restaurant of terras bepaalt hoeveel gasten geplaatst kunnen worden. Binnen in het restaurant en buiten op het terras heeft iedereen een vaste zitplaats en uiteraard houdt iedereen 1.5 meter afstand. De verkeersstromen zijn van elkaar gescheiden.

Gasten dienen vooraf gereserveerd te hebben en voor binnenkomst vindt er een controlegesprek (gezondheidscheck) plaats. Reserveren aan de deur voor binnenkomst is ook een reservering. Meer dan 2 personen aan één tafel die binnen 1.5 m van elkaar zitten zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen, dit geldt voor het restaurant, terras en de bar uitsluitend zitten niet staan. Gasten die gebruik maken van het terras kunnen niet naar binnen zonder controlegesprek.

Hygiëneregels | Smart distancing | de 1.5 meter economie houdt afstand

  • Handen kunt u bij binnenkomst wassen of desinfecteren met handgel
  • Voordat de gast binnen mag vindt er een controlegesprek plaats
  • Jas rechts aan de kapstok, de medewerkers hangen deze weg op tafelnr.
  • Het restaurant is aangepast zodat er ruime afstand tussen de tafels is gegarandeerd
  • Wacht bij de entree tot de gastvrouw of gastheer u naar uw tafel begeleid
  • Tafels – bestek – glazen – menu kaarten zijn professioneel gedesinfecteerd/schoongemaakt
  • Drankjes en gerechten worden geserveerd aan tafel (momentopname) als u een serveertafel of een extra tafel wilt gebruiken voor meer afstand horen wij dit graag.
  • Keuken werkt hygiënisch en volgens de Hygiëne regels

Wij doen ons uiterste best om de RIVM-maatregelen na te leven, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag van u. De 1.5 meter is leidend spreek ons aan mocht dit een keer vergeten worden.

  • Algemene schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakken als deurknoppen en sanitair gebeurt meerdere keren per dag en gedesinfecteerd daar waar nodig is.
  • In de bar en op het terras zijn vergelijkbare maatregelen getroffen
  • Medewerkers wassen achter de schermen continue de handen met desinfectiezeep en de werkplekken zijn zo ingericht dat onderlinge afstand wordt gewaarborgd.
  • In het restaurant staan desinfectie pompen maak hier gebruik van
  • Handzeep is voorzien van desinfectiemiddel

Hartelijk dank voor uw medewerking en uw begrip, wij wensen u een fijne dag of avond bij Restaurant INGER