fbpx
 

High tea

Waar kan je High in Beverwijk, Heemskerk en omstreken? Restaurant INGER is één van de restaurants in Bevewijk, Heemskerk en omstreken waar u al vanaf twee personen kunt genieten van een High Tea arrangement.  Zoekt u op Kennemerland dan zal de High tea bij INGER u zeker aanspreken. Wij serveren de High Tea van do t/m za tussen 14.00 uur tot 17.00 uur. Graag  ontvangen wij uw reservering minimaal twee dagen van te voren. Geniet in Beverwijk van hartig en zoet.

  • Restaurant INGER is één van de Restaurants in Beverwijk waar u kunt genieten van een High Tea. Er zijn drie arrangementen High Tea geserveeerd met hartig- en zoetigheden.
    • High Tea Classic: € 21,50 per persoon
    • High Tea Luxe + glas prosecco: € 28,00 per persoon
    • High Tea Deluxe + glas champagne: € 39,50 per persoon

     

Reserveer on line of telefonisch uw High Tea bij Restaurant INGER en u zult verrassend culinair genieten waarbij we beginnen met diverse heerlijke hartige INGER bites, gevolgd door diverse zoetigheden waarbij de scones met marmelade en een clotted crème niet wordt vergeten. De High Tea bij INGER zal u verwachting overtreffen. De tafel wordet mooi gedekt met Italiaans porcelein.