fbpx
 

Restaurant INGER cadeaubon

Over de cadeaubon

De cadeaubon van Restaurant INGER is mooi verpakt waarmee u uw relaties, vrienden, familie en kennissen kunt laten genieten van een verrassend culinaire lunch of diner.  De bon is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag. INGER’s cadeaubon is voor levensgenieters leuk om te ontvangen maar ook leuk om te geven. Denk aan een diner voor twee of een High tea of High Wine. Zomers kunt u op het terras genieten van een heerlijk koel glas wijn met een INGER bite of een borrelplank. De bon is ook te gebruiken voor een thema.

Voor reserveringen is Restaurant INGER telefonisch bereikbaar van donderdag t/m zondag van 09.00 – 22.00 uur op nummer 0251-730039 van maandag t/m woensdag zijn wij gesloten. Uiteraard kunt u ook per mail reserveren https://www.restaurantinger.nl/reserveren/  De reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Voor de lunch zijn wij vanaf 12.00 uur geopend en voor diner vanaf 17.00 uur. Bij Restaurant kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats achter de WIJKERBAAN nabij de ALDI. Het is 2 minuten lopen, eventueel kunt u uw gasten voor de deur afzetten.