Restaurant INGER cadeaubon

cadeaubon INGER

De cadeaubon van Restaurant INGER is mooi verpakt waarmee u uw relaties, vrienden, familie en kennissen kunt laten genieten van een verrassend lekkere lunch of diner.  De bon is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag. INGER’s cadeaubon is voor levensgenieters leuk om te ontvangen maar ook leuk om te geven. Kies voor een diner voor twee, een High tea of High Wine, een INGER bite of een borrelplank. Kom zomers genieten op het zonnige terras van een koel glas glas wijn.

Voor reserveringen is Restaurant INGER elke dag telefonisch bereikbaar v op nummer 0251-730039 of 06.53584494. INGER is geopend van do t/m zo vanaf 12.00 uur. Je kan ons ook per mail bereiken info@restaurantinger.nl om te reserveren of maak de reservering op https://restaurantinger.nl/reserveren/  De reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Vanaf 12.00 uur geopend voor de lunch, het diner is vanaf 17.00 uur. Kom en geniet van verrassend lekkere gerechten, het verborgen pareltje in Beverwijk. Het is gratis parkeren op loop 2 minuten afstand van het restaurant op het Frank Sinagraplein een grote parkeerplaats achter de achter de WIJKERBAAN. Eventueel kunnen de gasten voor de deur afgezet worden. .