Menu kaart

open Wo t/m Zo vanaf 12.00 uur

Moderne en wereldse gerechten met dagverse en seizoensgebonden producten

Bij Restaurant INGER gaat het om lekker eten en samen genieten. De gerechten worden ambachtelijk samengesteld uit het aanbod van de seizoenen. Kom langs voor de lunch, een drankje of geniet van een heerlijk diner met een fantastische gastvrijheid. Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement. Het INGER team heet u van harte welkom.

Lunch wo t/m zo vanaf 12.00 uur

Vanaf 12.00 uur zijn wij geopend ben je er eerder geen probleem de deur is open. Stap binnen voor een lekker koffie met warme appelgebak of geniet van een heerlijke lunch. Gerechten kunnen aangepast worden naar jou wensen. Wil je liever een gerecht van de diner kaart kiezen dit kan natuurlijk ook of een INGER bite, wat dacht je van een paar heerlijke bitterballen. Kom en geniet.

Diner vanaf 18.00 uur

Op de dinerkaart van INGER vind je moderne en wereldse gerechten die dagvers en seizoensgebonden zijn. Daarom zal onze zorgvuldig samengestelde kaart regelmatig wisselen. Wij adviseren onze gasten ook graag over de wijn-spijscombinaties.

Lekker Borrelen aan de bar of de hoge stamtafel bij binnenkomst

Heerlijk een G&T bij INGER, lekker aan de bar of de gezellig hoge tafel bij binnenkomst. Blijf lekker zitten als je een hapje wilt doen vraag naar de Lunch kaart –  INGER-bites of liever de Diner kaart. Alles is mogelijk je bent welkom voor wat jij wilt , liever 2 voorgerecht ook prima. Alleen oesters komen eten TOP ga dan ook voor een heerlijk glas wijn of champage als begeleidend drankje. Liever een alcohol vrije cocktail geen probleem vraag naar de mogelijkheden. Als bier tappen wij Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland. Ook werken wij samen met lokale brouwerijen zoals Stadsbrouwhuis Broer & Zus en Brouwerij de Wijck

 Als bier tappen wij Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland. Ook werken wij samen met lokale brouwerijen zoals Stadsbrouwhuis Broer & Zus en Brouwerij de Wijck

 Geniet in een prettige ambiance, lekkere stoelen en een goede akoestiek. De VRMIBO – vrijdag middag borrel – op het zonnige terras in de zomer of  gezellig op za of zo middag met vrienden de borrel combineren met een INGER- bites.

Wijnen

In ons sfeervolle restaurant aan de bar, de hoge tafel bij binnekomst of op ons zonnige terras kun je genieten van een heerlijk glas wijn of bubbels. INGER werkt samen met diverse wijnleveranciers.  Geniet van een goed glas wijn of per fles van lichte tot stevige complexe wijnen.

Dessert

Het diner bij  INGER afsluiten met een zoet of een hartig nagerechten. Ga voor een zoet dessert of een mooi samengesteld kaasplankje van Bourgondisch Lifestyle uit Beverwijk. Combineer dit met een heerlijk glas zoete dessertwijn (de PX of de VOGA) of een lekkere port.

Koffie en thee van hoogstaande kwaliteit

INGER serveert koffie van versgemalen koffiebonen van het merk Happybeanz een biologische koffie van hoogstaande kwaliteit zijn. Dit maakt onze latte’s, cappuccino’s, espresso’s en koffies heerlijk vers en smaakvol. Onze thee komt van verschillende biologische plantages en theetuinen. Daarbij serveren wij u graag diverse ambachtelijke lekkernijen van bakkers en patissiers uit onze regio.

Kindermenu

Voor de kleine gast heeft INGER een kinderkaart.  Liever een ander gerecht? Geen probleem de koks staan voor je wensen klaar