Kaart

geopend Wo t/m Zo vanaf 12.00 uur

Moderne en wereldse gerechten met dagverse en seizoensgebonden producten

Bij Restaurant INGER gaat het om lekker eten en samen genieten. De gerechten worden ambachtelijk samengesteld uit het aanbod van de seizoenen. Kom langs voor de lunch, een drankje of geniet van een heerlijk diner met een fantastische gastvrijheid. Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement. Het INGER team heet u van harte welkom.  Reserveer je tafel online of bel met 0251-730039 of 06.53584494

Lunch vanaf 12.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

Moderne en wereldse gerechten bereid door onze chef en zijn brigade, zij werken met dagverse en seizoensgebonden producten. Regelmatig wordt de kaart aangepast en zorgvuldig samengesteld. Geniet en proef van heerlijke gerechten bij INGER. Vraag om het bijpassende wijarrangement en geniet van de wijn-spijs combinatie.

Borrelen in een prettige ambiance

Bij INGER ben je van harte welkom voor een mooi glas wijn, een heerlijke champagne of verschillende drinks. Als bier tappen wij Warsteiner, een van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland. Geniet in een prettige ambiance van de vrijdagmiddag- of zondagmiddagborrel met heerlijke loungemuziek op de achtergrond. Strijk in de zomer neer op ons mooie terras om te genieten van drinks en INGER bites met vrienden en familie. Onze borrels vallen uitstekend te combineren met de heerlijke hapjes op onze borrelkaart.

Wijnen

In ons sfeervolle restaurant of op ons zomerse terras kun je genieten van een heerlijk glas wijn of bubbels. INGER werkt samen met diverse wijnleveranciers en heeft  in samenwerking met hun een toegankelijke wijnkaart samengesteld. Vernieuwde huiswijnen die wij per glas of fles schenken van lichte naar stevige tot complexe wijnen. Vraag naar het WIJN arrangement en laat je informeren over de WIJN SPIJS combinatie.

Dessert

Het diner bij INGER afsluiten met zoete of hartige nagerechten. Een mooi samengesteld kaasplankje van Bourgondisch Lifestye. Combineer dit met een mooi glas dessertwijn of port.

Koffie en thee van hoogstaande kwaliteit

INGER serveert koffie van versgemalen koffiebonen, die van hoogstaande kwaliteit zijn. Dit maakt onze latte’s, cappuccino’s, espresso’s en koffies heerlijk vers en smaakvol. Onze thee komt van verschillende biologische plantages en theetuinen. Daarbij serveren wij u graag diverse ambachtelijke lekkernijen van bakkers en patissiers uit onze regio.