Over INGER

Over Restaurant Inger

In 2014 hebben GER en ING de onderneming Gertes Vlees en Vleeswaren verkocht en wilde Ingrid Tesselaar graag haar droom waarmaken. In hun eigen pand waar Gerrit Tesselaar ooit begonnen is aan het Frank Sinatraplein (vroegere Dellaertlaan) naast de Wijkerbaan in Beverwijk is verbouwd tot een prachtig restaurant . In juni 2017 zijn de deuren geopend door ING en GER en zijn hartstikke trots op Restaurant INGER.

Een gastvrij ontvangst lekker eten en samen genieten daar staat INGER voor. Een heerlijke lunch een borrel of genieten van het diner met een drankje of een mooi glas wijn. Welkom in een fijne ambiance, lekkere stoelen en een goede akoestiek, zomers lekker buiten op het zonning terras. INGER bevindt zich in Kennemerland, vlakbij het mooie duingebied van Heemskerk en Wijk aan Zee, dichtbij Haarlem en Amsterdam.

De chef kok en zijn brigade zetten zich dagelijks in om heerlijk gerecht voor u te bereiden in een open keuken. Uiteenlopende gerechten en seizoensgebonden die goed in balans zijn. De chefs van INGER zijn jarenlang werkzaam geweest bij verschillende gerenommeerde restaurants. Met hun vakmanschap en passie wordt er gekookt bij INGER, laat u verrassen door de  heerlijkste gerechten.

Vraag naar onze wijn spijs combinatie en geniet van een wijnarrangement.

Kom lekker eten en samen genieten bij INGER. Welkom voor een heerlijk kop koffie – lunch – drankje – borrel – glas wijn of diner. Gastvrouw en eigenaresse Ingrid en haar team  ontvangen je van harte van woensdag t/m zondag van 12.00 – 24.00 uur (keuken gaat om 21.30 dicht). Het INGER team zorgt voor een ongedwongen en ontspannen sfeer. Alle wijnen zijn met zorg geselecteerd en kenmerken zich door een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Laat je adviseren voor de wijn-spijs combinatie of het wijnarrangement bij uw lunch of diner.

Ons Team

Jerry (1)

Jerry

Zelfstandig werkende kok
Roger (2)_bewerkt

Roger Limburg

Sous chef
20190903_115249

Chariesa Roozendaal

Afwas en designer