Over INGER

Over Restaurant Inger

In 2014 hebben GER en ING de onderneming Gertes Vlees en Vleeswaren verkocht en wilde Ingrid Tesselaar graag haar droom waarmaken. In hun eigen pand waar Gerrit Tesselaar ooit begonnen is aan het Frank Sinatraplein (vroegere Dellaertlaan) naast de Wijkerbaan in Beverwijk is verbouwd tot een prachtig restaurant . In juni 2017 zijn de deuren geopend door ING en GER en zijn hartstikke trots op Restaurant INGER.

Een gastvrij ontvangst lekker eten en samen genieten daar staat INGER voor. Een heerlijke lunch een borrel of genieten van het diner met een drankje of een mooi glas wijn. Welkom in een fijne ambiance, lekkere stoelen en een goede akoestiek, zomers lekker buiten op het zonning terras. INGER bevindt zich in Kennemerland, vlakbij het mooie duingebied van Heemskerk en Wijk aan Zee, dichtbij Haarlem en Amsterdam.

Onder leiding van Chef-kok Marco Coppens en Sous chef Roger Limburg zet het team zich dagelijks in om heerlijk te koken in een open keuken. Uiteenlopende gerechten worden bereid die goed in balans zijn. Marco en Roger zijn jarenlang werkzaam geweest bij verschillende gerenommeerde restaurants. Met vakmanschap en passie wordt er gekookt bij INGER en het team bereid de heerlijkste gerechten.

Gastvrouw en Sommelier Astrid adviseert uitstekend over de wijn  spijs combinatie en laat u genieten van een mooi glas wijn in het wijnarrangement.

Kom lekker eten en samen genieten bij INGER. Welkom voor een heerlijk kop koffie – lunch – drankje – borrel – glas wijn of diner. Gastvrouw Astrid of Ingrid  ontvangen je van harte van donderdag t/m zondag van 12.00 – 24.00 uur (keuken gaat om 21.30 dicht). Het INGER team zorgt voor een ongedwongen en ontspannen sfeer. Alle wijnen zijn met zorg geselecteerd en kenmerken zich door een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Gastvrouw Astrid is de sommelier bij INGER en adviseert u uitstekend voor de wijn-spijs combinatie of het wijnarrangement bij uw lunch of diner.

Ons Team

Jerry (1)

Jerry

Zelfstandig werkende kok
55908474_2252954534741883_1118195448478171136_o

Astrid

Gastvrouw/sommelier
Marco (3)

Marco Coppens

Chef kok
Ingrid

Ingrid Tesselaar van Selm

Eigenaar/gastvrouw
Roger (2)_bewerkt

Roger Limburg

Sous chef
20190903_115249

Chariesa Roozendaal

Afwas