fbpx
 

Reserveren

CULINAIRE KALENDER 2019 IS UIT

 

Reserveer uw tafel on line of telefonisch

Het INGER team ontvangt u op do vr za en zo gastvrij en culinair. Vanaf 12.00 uur lunch en vanaf 18.00 het diner. Ook gezellig om op vrijdag langs te komen voor de  Vrijdag Middag Borrel = VRMIBO. Op za en zondag vanaf 13.00 uur de Wijnspijs combinatie, 3 heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes  Wilt u eerder komen geen probleem, het INGER team staat voor u klaar.

Reserveer telefonisch op nr. 0251-730039. On line: https://www.restaurantinger.nl/reserveren/  Nadat u een bevestiging heeft ontvangen is e reservering definitief.

Vanaf 8 personen serveren wij het menu van de chef  terug te vinden op Facebook of stuur een mail en u wordt geïnformeerd.  Iets te vieren: Vraag naar de mogelijkheden, verjaardag, jubileum, jaarvergadering vraag naar de mogelijkheden.

Onze thema avonden zijn culinaire feestjes. Kijk op de culinaire kalender voor deze avonden. Op donderdag 7 februari kunt u genieten van 6 Bourgondische gerechten, het ontvangst is vanaf 18.00 uur.

Belangrijk: online reserveringen worden automatisch bevestigd dat de reservering binnen gekomen is. Uw reservering is definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Wij streven er naar uw reservering dezelfde dag nog te bevestigen. Heeft u binnen 24 uur geen bevestiging ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

[reserverings_formulier]