ONS TEAM

OVER RESTAURANT INGER

In Mei 2021 bestaat Restaurant INGER alweer 4 jaar en nog steeds zijn ING en GER trots op hun bedrijf. Het team van Restaurant INGER met gastvrouw Ingrid en manlief Gerrit ontvangen zij hun gasten gastvrij en staan altijd klaar voor een praatje. Welkom in een gezellig restaurant met een goede sfeer waar je aan elke tafel zicht heb op de open keuken waar het keuken team van INGER met liefde en passie koken voor hun gasten. Zomers ben je welkom op het zonnige terras aan het Frank Sinatraplein 85 in Beverwijk waar je op loop afstand gratis kan parkeren. Kom langs en geniet van woensdag t/m zondag van lekker eten een een drankje aan de bar, de hoge stamtafel of aan een sfeervolle tafel.

ONS TEAM

Roger Limburg

Sous chef

Alweer 3 jaar in dienst bij INGER als Sous-chef waar hij sterren kookt met grote gedrevenheid. Door zijn jarenlange ervaring bij gerenomeerde horeca bedrijven zoals de Kersentuin, Amstelhotel Restaurant Halve Maan weet Roger bij INGER prachtige gerechten met smaak kleur en grote passie neer te zetten. Gedreven in zijn werk, dol op de Mediteraanse keuken met een twist van de Aziatische keuken kookt Roger de mooiste gerechten voor zijn gasten.

Jarno Boots

Zelfstandige werkende kok

Onze chef vanaf februari 2021 is Jarno Boots. Na het afronden van zijn Horeca opleiding in Haarlem heeft hij zijn eigen restaurants gehad in Beverwijk voor 8 jaar. Hierna was hij werkzaam in diverse mooie Horeca bedrijven in Amsterdam en omgeving. Ook met zijn leermeesterdiploma weet hij leerlingen uitstekend op te leiden. Na een mooie uitdaging gehad te hebben bij Dok 10 in Akersloot is Jarno de nieuwe chef kok bij INGER en kookt hij met veel passie en liefde in de open keuken bij INGER. De nieuwe kaart is samengesteld door Jarno en Roger. Er wordt ambachtelijk en met dagverse producten gekookt met regionale producten.

Sander Zwart

Gastheer

Sander raakte al jong in de ban van de Horeca en het gastheerschap. Begonnen als leerling bij de IJmond in IJmuiden doorgestsroomd naar het oude Dijkhuis in Lisserbroek en en rvaring op gedaan bij o.a Imco’s en Ratatoulle. Nu werkzaam bij INGER om met passie de gasten een fijne avond te bezorgen. Sander gaat voor oprechte service, goed eten en drinken het liefst met humor en een glimlach.