ONS TEAM

OVER RESTAURANT INGER

Restaurant INGER bestaat nu bijna 5 jaar en nog steeds zijn ING en GER trots op hun bedrijf. Samen met het enthousiaste team van INGER word je hartelijk ontvangen in een ongedwongen sfeer. Aan elke tafel heb je zicht op de open keuken waar het keukenteam dagelijks de mooiste gerechten bereid met mooie producten. In de zomer ben je welkom op het zonnige terras waar je kunt genieten van een mooi glas wijn, een uitgebreide lunch, een lekkere borrel of een culinair diner.

 

ONS TEAM

Chef kok Jarno Boots

Jarno Boots

Chefkok

Jarno Boots is de chefkok van Restaurant INGER sinds februari 2021. Na het afronden van zijn horecaopleiding in Haarlem heeft hij ruim 8 jaar zijn eigen restaurants gehad in Beverwijk.  Hierna was hij werkzaam in diverse mooie horecabedrijven in Amsterdam en omgeving. Ook met zijn leermeesterdiploma weet hij leerlingen uitstekend op te leiden. Na een mooie uitdaging bij Dok 10 in Akersloot is Jarno de nieuwe chefkok bij Restaurant INGER geworden. Hij kookt met veel passie en liefde in de open keuken. De nieuwe kaart is samengesteld door Jarno en Roger met als uitgangspunt ambachtelijke-, regionale- en dagverse producten.

Roger Limburg

Sous chef

Roger is alweer 4 jaar in dienst bij Restaurant INGER als souschef. Door zijn jarenlange ervaring bij gerenomeerde horecabedrijven, zoals de Kersentuin, Amstelhotel en Restaurant Halve Maan weet Roger bij INGER prachtige gerechten neer te zetten. Gedreven in zijn werk, dol op de mediterrane keuken en met een twist van de Aziatische keuken kookt Roger de mooiste gerechten voor zijn gasten.

Zelfstandig werkende kok

Zelfstandig werkende kok

Zelfstandig werkend kok

Restaurant INGER is op zoek naar een topper, kook jij met passie en liefde kom dan eens langs om kennis te maken met onze chef en sous chef. Wie weet kook jij straks met sterren in onze open keuken.

Medewerker bediening

Zoekt Topper in de bediening

Medewerker bediening

Wil jij werken van woensdag t/m zaterdag en wil jij de gasten een TOP avond bezorgen. Kom langs bij INGER en laat je verrassen op een geweldige locatie in Beverwijk. Het verborgen pareltje in Beverwijk waar de gast een geweldige avond beleven.