ONS TEAM

OVER RESTAURANT INGER

ING en GER hebben in Mei 2017 de deuren geopend van Restaurant INGER op het Frank Sinatraplein 85 in Beverwijk en zijn hier hartstikke trots op. INGER staat voor gastvrij ontvangst lekker eten en samen genieten in een fijne sfeer en ambiance. Zomers buiten op het zonnige terras of geniet binnen in het restaurant en drink een drankje aan de bar of de hoge stamtafel.

ONS TEAM

Frank de Boer

Chef kok

De keukenbrigade van Restaurant INGER wordt geleid door Frank de Boer, hij kookt met passie en liefde smaakvolle gerechten vanuit de open keuken. Door zijn ruime ervaring in diverse top  restaurants zoals de Amstel en L’Europe is hij nu werkzaam bij INGER als Chef kok.

Roger Limburg

Sous chef

Alweer 3 jaar in dienst bij INGER als Sous-chef waar hij sterren kookt met grote gedrevenheid. Door zijn jarenlange ervaring bij gerenomeerde horeca bedrijven zoals de Kersentuin, Amstelhotel Restaurant Halve Maan weet Roger bij INGER prachtige gerechten met smaak kleur en grote passie neer te zetten. Gedreven in zijn werk, dol op de Mediteraanse keuken met een twist van de Aziatische keuken kookt Roger de mooiste gerechten voor zijn gasten.

Jerry van Asselt

Zelfstandige werkende kok

Op jonge leeftijd heeft hij zijn Horeca opleiding als gespecialiseerd kok en leermeester afgerond. Zijn werkervaring deed hij op in diverse restaurant in Haarlem en Amsterdam oa Hilton dubbel Tree Amsteram. Nu alweer 1 jaar werkzaam bij INGER waar hij met passie en creativiteit zich bezighoudt met oa de pattiserie.

Sander Zwart

Gastheer

Sander raakte al jong in de ban van de Horeca en het gastheerschap. Begonnen als leerling bij de IJmond in IJmuiden doorgestsroomd naar het oude Dijkhuis in Lisserbroek en en rvaring op gedaan bij o.a Imco’s en Ratatoulle. Nu werkzaam bij INGER om met passie de gasten een fijne avond te bezorgen. Sander gaat voor oprechte service, goed eten en drinken het liefst met humor en een glimlach.